SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu nasıl vicdansızlık! Depremzedeler için toplanan 25 ton gıda yardımını çalıp satmışlar

Mersin'de deprem bölgelerine gönderilmek üzere toplanan 15 ton ayçiçek yağı, 5 ton pirinç ve 5 ton mercimeği çalıp satan 3 şüpheli tutuklandı. Piyasa değeri 1 milyon lira olan gıda malzemelerinin Mardin ve Batman'da 4 farklı depoya 5 farklı tır ile aktarıldığını tespit edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
Bu nasıl vicdansızlık! Depremzedeler için toplanan 25 ton gıda yardımını çalıp satmışlar

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, H.B. isimli müştekinin şikayeti doğrultusunda Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesindeki depremzedeler için kullanılmak üzere AFAD'a teslim edilmesi gereken piyasa değeri 1 milyon lira olan 15 ton ayçiçek yağı, 5 ton pirinç ve 5 ton mercimeğin ulaştırılması gereken yere gitmemesi üzerine çalışma başlattı.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Malzemelerin yüklendiği tırların gidiş istikametindeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, bahse konu malzemelerin Mardin ve Batman'da 4 farklı depoya 5 farklı tır ile aktırıldığını tespit etti. Bunun üzerine belirlenen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, malzemeleri ele geçirirken, G.I., D.Ö., F.E.,O.İ., B.Ç. ve S.D. isimli şahısları gözaltına aldı.

3'Ü TUTUKLANDI

Ele geçirilen malzemeler müştekiye teslim edilirken, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.İ., B.Ç. ve B.D. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğer 3 şüpheli serbest bırakıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.