SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul'da otelden kaçırdıkları adam borç tahsil edilirken öldü

İstanbul’da iki şahıs, 60 bin lira alacaklı oldukları adamı Avcılar’da kaldığı otelin önünden konuşma bahanesiyle araca bindirip kaçırdı. Halıcıoğlu’ndaki çimenlik bir alana getirilen adam, şahısların ellerinden kurtulup kaçarken yere düşüp yaralandı. Yumruklu saldırıya uğrayan adam fenalaşarak kalp krizi geçirince ise hayatını kaybetti. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından gözaltına alınan iki şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2022 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2022 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
İstanbul'da otelden kaçırdıkları adam borç tahsil edilirken öldü

Olay, önceki gün saat 04.30 sıralarında E-5 Karayolu Beyoğlu Halıcıoğlu mevkisi Yan Yol çimenlik alanda meydana geldi. İddiaya göre 42 yaşındaki Umut Bekdemir bir süre önce iki şahsa 60 bin lira borçlandı. Bekdemir, borcun bir kısmını ödeyerek ortadan kayboldu. Bekdemir'in iki alacaklısı, onu ararken bir süre sonra Avcılar'daki bir otelde kalmaya başladığını öğrendi. Harekete geçen iki şahıs, adamın kaldığı otelin çevresinde beklemeye başladı. Bir süre sonra Bekdemir'in otele yaklaştığını gören iki şahıs, onu 'konuşacağız' bahanesiyle 34 BAL 258 plakalı araca alıp kaçırdı.

Borcu tahsil etmek için otelin önünden kaçırdılar

Bir süre sonra şahıslar adamı E-5 Karayolu Halıcıoğlu mevkisi yan yolda bulunan çimenlik alana götürdü. Burada şahıslar alacaklarını tahsil etmek istediler ancak aralarında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda, Bekdemir şahısların elinden kurtulup kaçmaya başladı. Yaklaşık 200 metre koşan adam ayağı takılınca yere düştü. Arkalarından koşan iki şahıs tarafından yakalanarak yumruklanan adam, fenalaşarak kalbinin sıkıştığını söyledi. Ardından ne yapacağını şaşıran iki şahıs, sağlık ekiplerini arayarak ihbarda bulundu.

Yumruk attıkları adam kalp krizi geçirip öldü

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bekdemir'i yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli'deki Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine götürmek üzere yola çıktı. O esnada kalp krizi geçiren adam, kurtarılamayarak yolda hayatını kaybetti. Adamın ölmesine neden olan iki şahıs ise, araçla ambulansı takip ederek hastaneye gitti. Hastane polisinin bilgi vermesi üzerine Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri, hastaneye geldi. Ölen adamın yüzünde kan lekelerinin, vücudunun çeşitli yerlerinden ise sıyrıklarla olduğunu tespit etmeleri üzerine iki şahıs sorguya alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.