SON DAKİKA
Hava Durumu

O hastane ağır hasarlı

Türkiye’yi sarsan büyük depremlerin ardından ağır hasar alan ve 4 yoğun bakım hastasının İHA muhabirleri tarafından kurtarıldığı hastanenin içi görüntülendi. Özel hastanenin beton yığınına döndüğü, yoğun bakım ve yeni doğan ünitesindeki cihazların kullanılamayacak durumda olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2023 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2023 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
O hastane ağır hasarlı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremde ağır hasar gören Özel Mega Park Hastanesi yoğun bakımında kalan 4 hasta, binanın ağır hasar mahsur kalmış, bölgedeki İhlas Haber Ajansı Muhabirleri Turan Bulut ve Asım Çapacı tarafından kurtarılarak ekipler ve vatandaşlarla birlikte sağlık ekiplerine teslim edilmişti. Hastaneye giren İHA muhabirleri tarafından depremin şiddeti görüntülendi. Sarsıntının şiddetiyle hastanenin merdivenleri yıkılırken yoğun bakım ve yeni doğan ünitesinde de kuvöz ile hasta yataklarının sarsıntıdan birbirine girdiği görüldü.

İHA muhabiri Turan Bulut insanlık görevini yerine getirdiklerini belirterek, “Bölgedeki insanlar zor durumda. Binlerce kurtarma personeli çalışıyor. Haber çekerken fark ettik. Hastaları kurtardık. Önce insani olarak can kurtardık, sonra habercilik yaptık. Bütün İHA muhabirleri de bunu önceliyor. Biz de depremzedelere bir nebze olsun yardım ettiysek ne mutlu bize” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.