SON DAKİKA
Hava Durumu

Pes dedirten hırsızlık: 13 günde 6 otomobil çaldı

Ataşehir, Kartal, Sultanbeyli ve Sancaktepe ilçelerinde 13 gün içerisinde 6 otomobili çalan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan şüpheli hakkında 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2023 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2023 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
Pes dedirten hırsızlık: 13 günde 6 otomobil çaldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlığı Büro Amirliği görevlileri ve Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Anadolu Yakası'nda 4 ilçede araç çalındığı ve bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

6 Ocak ile 19 Ocak tarihleri arasında peş peşe otomobil hırsızlığının meydana geldiği belirtildi. 6 Ocak'ta Ateşehir'de S.N.D.'ye ait cipin park halindeyken çalındığı, 3 gün sonra Kartal'da M.B.'nin lüks aracının çalındığı, İçerenköy'de 12 Ocak'ta M.B.'nin aracının çalındığı, 16 Ocak'ta Sultanbeyli'de C.G'ye ait aracın çalındığı, 17 Ocak'ta Sancaktepe'de C.T.'ye ait aracın çalındığı, 19 Ocak'ta ise H.Y'nin aracının çalındığı belirlendi. 13 Ocak tarihinde ise Çekmeköy'de V.A.'ya ait lüks marka otomobilden hırsızlık yapıldığı tespit edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.