SON DAKİKA
Hava Durumu

Satırlı ve keserli saldırı kamerada

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde telefon satış ve tamir dükkanına giren bir kişi, arkasından koşarak gelen 2 şüphelinin satır ve keserli saldırısına uğradı. Saldırı anı kameralara yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2022 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2022 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
Satırlı ve keserli saldırı kamerada

Edinilen bilgiye göre olay, önceki gün kırsal Aligör Mahallesi'nde yaşandı. Cadde üzerindeki bir telefon satış ve tamir dükkanına giren Behçet Ö., aralarında arazi nedeniyle anlaşmazlık bulunduğu iddia edilen iki akrabasının saldırısına uğradı. Behçet Ö. dükkana girip etrafa bakınırken koşarak gelen 2 şahıs, ellerindeki satır ve keser ile adama vurmaya başladı. Vücudunun çeşitli yerlerine darbeler alan Behçet Ö., kendini savunmaya çalıştı. Bir süre darp edilen şahıs, dengesini kaybederek içerisinde cep telefonlarının bulunduğu vitrine çarptı.

Şahıslar olay yerinden kaçarken ayağa kalkan Behçet Ö. dışarı çıktı. Olay yerine çağrılan ambulansla Suruç Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı tedavi altına alınırken, kavga yaşandığı sırada işyeri sahibinin müdahale etmeye çalıştığı fakat başaramadığı gözlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.