SON DAKİKA
Hava Durumu

İŞİN UZMANI İNSANLARA GÖREV VERMEK ZORUNDAYIZ

Uludağ OSB Başkanı Yunus Aydın, deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini unutmayıp, işin uzmanı ve donanımlı insanlara görev vermek gerektiğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2023 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2023 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
İŞİN UZMANI İNSANLARA GÖREV VERMEK ZORUNDAYIZ

2001 yılında Gürsu ve Kestel2 OSB’nin birleşmesiyle ortaya çıkan Uludağ OSB’nin Başkanı Yunus Aydın, ülkemizde sık yaşanan afetler gerçeği ortadayken, aksaklıkların ve organizasyondaki sıkıntıların iyi irdelenmesi gerektiğini belirtti. 

Başkan Aydın “Deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini hiçbir zaman unutmamamız gerekli. Bu bilinçle önümüzdeki yıllara hazırlanmalıyız. İşin uzmanı olanlara görev vermek zorundayız. Kamu hepimizin. Aynı ülkenin insanlarıyız. Japonya’yı örnek almalıyız. Orada da depremler oluyor ama hasar minimum seviyede. Biz de aynı yolu izleyebilecek kaliteye ulaşmalıyız. Bilimi ve aklı ön plana alan bir eğitim sistemiyle elele vermek şart. Gruplaşmayı bırakıp dünyayı izlememiz elzem görünüyor. Yoksa faturasını millet ödüyor” diye konuştu. 
Uludağ OSB’nin vatandaşların yaralarını sarmak amacıyla depremin ilk gününden beri harekete geçtiğini vurgulayan Yunus Aydın “Sanayicilerimizin desteğiyle ayni ve nakdi yardımları bölgeye ulaştırdık ve ulaştırmaya da devam edeceğiz. Gelecekteki kayıpları minimuma indirmek için acilen harekete geçmeliyiz. Teknik donanımlı, aklı ve ilmi kullanan maharetli insan kaynağımız mevcut. Mutlaka bu kaynaklardan yararlanmak zorundayız. Deprem kuşağında yaşayan bir millet olduğumuz gerçeğini sürekli ön planda tutmalıyız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.