SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Limak Enerji'den kadınlara 'enerjik püfler' anlatıldı

Bursa'da Limak Enerji Uludağ Elektrik, Enerji Danışmanım Projesi kapsamında hanelerde ve küçük işletmelerde başlattığı enerji tasarrufu ve verimliliği bilinçlendirmesine Kent Konseyi Kadın Meclis üyeleri ve kadın muhtarlarla devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2022 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2022 17:30
Kaynak: İGF Haber
Bursa'da Limak Enerji'den kadınlara 'enerjik püfler' anlatıldı

BURSA (İGFA) - "Enerji Danışmanım" projesiyle vatandaşları bilinçlendirmeye başlayan Limak Enerji Uludağ Elektrik, verimliliği yaygınlaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Limak Enerji Uludağ Elektrik, Bursa'da kadınlardan oluşan bir topluluğa enerji tasarrufu ve verimliliği konusunda bilgiler aktardı. Şirket, sürdürülebilir bir dünya için enerjinin önemi ve hane içi elektrikli cihaz kullanımında dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verdi.

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte pandemiden sonra evlerde yükselen elektrik tüketimlerinin nedenleri, hanelerde tasarruf ve verimlilik sağlatacak enerjik ipuçları, enerjiyi verimli kullanmanın aile bütçesinin korunmasındaki önemigibi konular hakkında bilgiler aktarıldı.

Etkinlikte, muhtarların sorularına da yanıt verilirken, bilinçlendirici kitap ve broşürler de dağıtıldı.

Tüketiciler, şirketin Enerji Danışmanım sayfasına 'www.limakuludag.com.tr' adresi üzerinden de ulaşılabileceği bilgisinin de verildiği bilgilendirmede, buzdolabı, fırın, çamaşır makinesi gibi beyaz eşyaların, televizyon gibi elektronik eşyaların enerji tasarrufunun nasıl yapılacağı gibi konular hakkında da detaylı bilgiler anlatıldı.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.