SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'nın yeni üniversitesi ile eğitimde iş birliği

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Mudanya Üniversitesi arasında eğitimde iş birliği protokolü imzalandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2022 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2022 14:15
Kaynak: İGF Haber
Bursa'nın yeni üniversitesi ile eğitimde iş birliği

BURSA (İGFA) - Bursa’nın ilk vakıf üniversitesi olacak olan Mudanya’nın Çağrışan Mahallesi’ndeki ‘Mudanya Üniversitesi’nin kurulmasının yasalaşması ardından İl Milli Eğitim Müdürülüğü eğitimde iş birliği protokolü gerçekleştirdi.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleşen imza törenine Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, Mudanya Üniversitesi Bursa Eğitim ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ömer Bingöl ve Mudanya Üniversitesi Rektör Danışmanı Murat Şener katıldı.

Eğitimde iş birliği protokolü ile Bursa sınırları içerisinde yer alan bakanlığa bağlı eğitim kurumlarında, eğitimin niteliği ile başta öncelikli olarak belirlenmiş alanlar olmak üzere taraflarca uygun görülen tüm alanlarda, planlı çalışmalar yürüterek, özellikle öğrencilerin başarı seviyelerini yükseltecek tüm eğitim hizmetlerinin niteliğinin artırılması amaçlandı.

Protokolle ayrıca eğitim programlarının geliştirilmesi, öğretmen yeterliklerinin uygulamalı eğitim faaliyetleriyle artırılması ve ailelerin sosyal, kültürel ve mesleki gelişimlerine destek olunması noktasında, taraflar arasında iş birliği ve koordinasyonun sağlanması hedeflendi.
 

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.