SON DAKİKA
Hava Durumu

Muğla Büyükşehir’den Down Sendromlu bireylere yönelik anlamlı etkinlik

Muğla Büyükşehir Belediyesi ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ nedeniyle Fethiye ilçesinde Kısa Mola üyeleriyle birlikte ‘Farklıyım Sende Farkında mısın?’ projesi adı altında bir dizi özel etkinlik düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2022 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2022 14:45
Kaynak: İGF Haber
Muğla Büyükşehir’den Down Sendromlu bireylere yönelik anlamlı etkinlik

MUĞLA (İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye ilçesinde ‘21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’ etkinliği gerçekleştirdi. Down Sendromlu bireylere yönelik farkındalığın arttırılması amacıyla düzenlenen etkinlik 'Farklıyım Sende Farkında mısın? projesi adı altında çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Muğla’da engelli ve Down sendromlu bireylerin çalıştığı ilk kafe olan ‘Sende Gel Down Kafe’de düzenlenen etkinliğe, Fethiye Kısa Mola merkezi üyeleri ve Down sendromlu çocuklar katıldı. Etkinlikte Down sendromlu çocuklara ahşap boyaması yaptırıldı ve boyanan ahşap oyuncaklar çocuklara hediye edildi. Engelli aileleri ile çocuklara yemek ikramının da yapıldığı etkinlikte bireyler müzik eşliğine eğlendi. Daha sonra Beşkaza meydanında hep beraber uçurtma etkinliğine katılan engelli bireylerin sandalyelerine +1 yazan renkli balonlar bağlandı ve balonlar etkinlik sonunda Beşkaza Meydanından gökyüzüne bırakıldı.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.