SON DAKİKA
Hava Durumu

NESOB Başkanlığı için Yeşil, Kızıltan ve Yavuz yarışacak

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine 3 aday başkanlık için duyuru yaptı. Mevcut NESOB Başkanı Alim Yeşil, Niğde Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan ve Niğde Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Tahir Yavuz adaylıkları açıkladılar.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2022 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2022 14:45
Kaynak: İGF Haber
NESOB Başkanlığı için Yeşil, Kızıltan ve Yavuz yarışacak

Murat Karakaya (NİĞDE İGFA)- Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Kurulu Mayıs ayında yapılacak. Başkanlık için 3 aday yarışacak. NESOB'a kayıtlı 26 esnaf odasında seçimlerin tamamlanmasının ardından birlik başkanlığı yarışında 3 aday düzenledikleri basın toplantıları ile aday olduklarını belirttiler. NESOB Başkanı Alim Yeşil, Niğde Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanı Halil İbrahim Kızıltan ve Niğde Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Tahir Yavuz, NESOB yarışında biz de varız dediler.

TERZİLER ODASINDA YEŞİL'E RAKİP ÇIKMADI

Niğde Terziler Esnaf Odası Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Alim Yeşil tek liste halinde girilen seçimde üyelerinin oyunu alarak güven tazelemiş, Yeşil'e Terziler Odasında rakip çıkmamıştı.

ŞOFÖR VE OTOMOBİLCİLER "KIZILTAN" DEDİ

Niğde Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık için 2 aday yarışmış, mevcut başkan Halil İbrahim Kızıltan 855, diğer aday Sadullah Çarboğa ise 280 oy almıştı.

TAHİR YAVUZ'DAN BÜYÜK FARK

Niğde Manavlar ve Pazarcılar Odası Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Tahir Yavuz rakibine büyük fark atarak yeniden başkan seçilmişti. Başkan Tahir Yavuz yapılan seçim sonucunda 403 geçerli oydan 316’sını alarak güven tazelemişti.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.