SON DAKİKA
Hava Durumu

Komedi filmi gibi hırsızlık: Camı patlattı, çaldı yere düşürdü, tekrar alıp kaçtı

İstanbul'da bisikletle sokağa gelen kasklı bir hırsız, güpegündüz minibüsün camını taşla patlatıp içerisinden şarjlı matkap çaldı. Binadaki bir kadının “hırsız var” diye bağırması üzerine panikleyen hırsız, kaçarken matkabı yere düşürdü. Hırsızın güldüren halleri kameralara yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
Komedi filmi gibi hırsızlık: Camı patlattı, çaldı yere düşürdü, tekrar alıp kaçtı

Olay, önceki gün sabah saatlerinde Pınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre semtte bisikletle dolaşan kasklı şahıs, sabahın erken saatlerinde sokakların boş olmasını fırsat bilerek araçları incelemeye başladı. Park halindeki bir minibüsün koltuğunda matkap kutusu gören şahıs, vakit kaybetmeden harekete geçti. Onu gören binadaki bir kadın da yaşananları cep telefonuyla kayıt altına almaya başladı.

Taşla camı kırıp matkabı çaldı

Şahıs eline aldığı taş parçasıyla minibüsün camına vurmaya başlayınca, binadaki kadın “orada ne yapıyorsun” diyerek seslendi. Hırsızın camı kırmasının ardından kadın “hırsız var” diye bağırarak şahsı durdurmaya çalıştı. Ancak camdan aracın içine uzanan hırsız, saniyeler içerisinde şarjlı matkabın olduğu kutuyu çalarak bisikletle kaçmaya başladı.

“Hırsız var” diye bağırınca şahıs yere düşürdü

Birkaç metre giden şahsın elindeki kutu açılınca da matkap ve parçaları yere düştü. Bisikletini durduran hırsız, yerdeki matkabı aldıktan sonra pedallara asılarak gözden kayboldu. Yaşananlar o ilginç anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayın ardından minibüsün sahibinin emniyete giderek şikayette bulunduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.