SON DAKİKA
Hava Durumu

Her şey çocukların yüzündeki minik tebessüm için

Büro Memur-Sen Bursa Şubesi, bütçesinin tamamını depremzedeler için ayırdı. Bursa'daki yurtlarda kalan çocuklar için oyun alanı kuran şube çalışanları, ayrıca büyük doğum günü pastası kesti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
Her şey çocukların yüzündeki minik tebessüm için

Büro Memursen Bursa Şubesi, bu yıl üyelerine yönelik sosyal faaliyet ve özel promosyon hediyelerin bütçesini depremzedelere yönelik faaliyetler için ayırdı. Deprem bölgesinden gelen iki aileye destek olan çalışanlar, ayrıca KYK yurtlarında kalan depremzedelere yönelik oluşturulan sosyal markete giyim, gıda ve çocuk ihtiyaçlarına destek oldu.
Deprem bölgesinden gelen 9 yaşındaki bir çocuğun doğum günü sebebiyle yurtta kalan bütün çocuklar, gönüllerince eğlendi. Toplu halde pasta kesilmesinin ardından alana kurulan oyun alanları, çocukların yüzünde tebessüm oluşturdu.
Oyun havuzunun yanı sıra, Osmanlı macunu ve pamuk şeker dağıtımı yaptıklarını ifade eden Büro Memur-Sen Şube Başkanı Eyyup Akbulut, bu tür faaliyetlerin düzenlenmesinde çok büyük emeği olan yönetim kuruluma temsilcilerine de teşekkür etti.
Programa ayrıca Bursa Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Gökhan Yünkül'de katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.