SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey’de altyapı çalışmaları sona doğru

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, altyapı çalışmaları tamamlanan Ortaokul Caddesindeki asfaltlama çalışmalarına katıldı. BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Koray Şahiner’in de eşlik ettiği incelemelerde Özkan,“Altyapısı biten mahallelerde hızlıca üst yapıya geçiyoruz. Artık sona yaklaşıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
Karacabey’de altyapı çalışmaları sona doğru

Karacabey’de devam eden içme suyu, yağmursuyu, kaynak çalışmaları şehrin dört bir yanında devam ederken, altyapı çalışmalarının bittiği cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları da ivedilikle gerçekleştiriliyor.
Son olarak Ortaokul Caddesinde biten çalışmaların ardından, Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri hızlıca asfalt dökme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Ali Özkan, BUSKİ Şube Müdürü Koray Şahiner ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.
Süratle devam edecek
Özkan,“Bu cadde, ilçemizin oldukça yoğun kullanılan önemli bir bölgemizdi. Kanal, yağmur suyu ve içme suyu hatlarında sona gelindi ve şimdi titizlikle asfaltlama çalışmalarına başladık. Şu anda içmesuyunda %75, kanal çalışmalarında %85 seviyelerine geldik. Ortaokul Caddesindeki çalışmaların ardından Canbolu ve Sırabademler mahallesinde asfaltlama çalışmaları süratle devam edecek” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.