SON DAKİKA
Hava Durumu

"MEDİKAL AVM AÇMAYI PLANLIYORUZ"

Parkmed Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bayındır medikal sektöre yaptıkları yatırımların artarak devam edeceğini belirterek 'En önemli projemiz Bursa'ya Medikal AVM açmak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2022 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2022 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
"MEDİKAL AVM AÇMAYI PLANLIYORUZ"

 Ülkemizdeki sağlık sistemin en önemli paydaşı olan sağlık teknolojileri ve tıbbi cihaz sektörü her geçen gün önemini artırırken Bursa'da sektöre yaptığı yatırımlarla öne çıkan Parkmed Medikal liderliği elinde bulunduruyor.

Medikal sektörde 6 yıldır 2 şubesiyle  hizmet veren Parkmed Medikal yeni  hizmete girecek 2 şubenin yanısıra işitme cihazlarına ve takviye edici ürünlere yaptığı yatırımlarla da dikkatleri çekiyor.

Pandemi sürecinde tanı ve tedavi aşamalarında doktorlarla birlikte oynadıkları rolle, hastalara hızlı ve etkili müdahalelerde bulunmasını sağlayan gizli kahramanların medikal sektörde yer aldığını vurgulayan Parkmed Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Bayındır "Kritik dönemler bize gösterdi ki güçlü bir medikal ve tıbbi cihaz sektörüne ihtiyaç bulunmaktadır. Büyük oranda dışa bağımlı cihaz sektöründe dövizdeki ani dalgalanmalar tedarik konusunda sıkıntılara yol açmaktadır. Bu yüzden yerli medikal sektörünün güçlenmesi şart" dedi.

Medikal firmaların da Sağlık Bakanlığı ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından sürekli denetlendiğinin altını çizen Ali Osman Bayındır 'Kaliteli ürün satmak zorundayız. Hastalarımız bizden aldıkları ürüne rahatça güvenebilirler. Zaten biz yaptığımız işe ticaret olarak bakmıyoruz. İşin bir de vicdani boyutu var. Sürekli hastalarla birebir temas halindeyiz. Onların sıkıntıları bizim de sıkıntımız oluyor. Karşılıklı güven çok önemli" diye konuştu.
Parkmed Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Bayındır en büyük projesini de şöyle açıkladı:
"Bursa'da güzel bir noktada tüm medikal ihtiyaçların bulunabileceği bir Medikal AVM kurmayı düşünüyorum. Medikal sektöre yapacağımız en önemli yatırım da bu olacak. Uygun bir yer arıyoruz. Medikal AVM'nin hastalara büyük faydası olacağını da düşünüyoruz. Parkmed Medikal olarak bu projeyi çok önemsiyoruz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.