SON DAKİKA
Hava Durumu

PARKMED İŞİTME CİHAZLARI AÇILDI

Sektöründe lider Parkmed Medikal, İşitme Cihazları Merkezi'ni Bursalıların hizmetine sundu.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2022 20:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2022 21:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
PARKMED İŞİTME CİHAZLARI AÇILDI

PARKMED İŞİTME CİHAZLARI AÇILDI
Bursa’da sektöründe liderliği elinde bulunduran PARKMED Medikal, işitme cihazları alanında hizmet veecek PARKMED İşitme Cihazları Merkezi’ni de hizmete sundu.
Kalabalık bir davetli topluluğuyla birlikte açılış kurdelesini kesen Parkmed Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bayındır uzman ekipleriyle birlikte işitme ve anlama kaybı yaşayan vatandaşlara en sağlıklı yardımı vereceklerini tahhüt ettiklerini vurguladı.
Bayındır  “İşitme Cihazları Merkezimizde de her zaman olduğu gibi gelişmiş teknolojiyi takip ederek insan merkezli hizmet anlayışıyla yola çıktık. Sıkıntı yaşayan insanlarımızın hayatlarını kolaylaştıran ve yaşama tutunmalarına destek olan, faydası bilimsel olarak kanıtlanmış teknolojiden yararlanmaları için her türlü çabayı gösteriyoruz” dedi.
İşitme Cihazlaı Merkezi’nde uzman sağlıkçılar ölçüm cihazlarıyla gerekli testleri yaparak “doğru hastaya doğru cihaz” ilkesiyle güvenli hizmet sunacak.
Parkmed Medikal yayına aldığı “bursaisitmecihazlari.com” web sitesinde de açılışa özel kampanyalar düzenleyerek teknoloji kalitesi yüksek cihazlarını uygun fiyata vatandaşlara ulaştırmaya başladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.