SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Açık hesap 14 Mayıs'ta sandıkta görülecektir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2023 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2023 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
MHP Genel Başkanı Bahçeli: 'Açık hesap 14 Mayıs'ta sandıkta görülecektir'

BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

-"Çelme taktılar, tökezledik ama düşmedik. Kuyuya attılar, vakti geldiğinde yusuf olup çıktık. Mahkum ettiler, vatan sağolsun dedik. Bulanık akan suların dirileceğine inandık, kurban olduk vatana kutup yıldızı gibi parladık. Artık ve asla zafer payını ellere bırakmayacağız"

-"Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının müteahhitlerinin zamanı geldiğinde burunlarından fitil fitil getireceğimizi de herkes bilmelidir"

-"Kötülükleri unutursak kanımız kurusun. Millet kendi eserine, sevdasından deliye dönmüş MHP'ye duasıyla, dev gibi iradesiyle sahip çıkacaktır"

-"Kimse boşuna hayal kurmasın, MHP içinde milletin yer almadığı hiçbir hedefi kabul etmez, etmeyecektir. MHP aslını inkar etmez, etmeyecektir"

-"Siyaseti sokak dedikodusuna çeviren, bozkurtu çakala boğdurmak için fırsat kollayan asalaklara en küçük geri adımımız söz konusu olursa diyorum ki gök girsin kızıl çıksın"

-"Zehir ve zillet saçanları anbean takip ediyoruz"

-"Ülkeden korkakça kaçmış şerefsizleri, bölücü mihrakları, casusları, kimliksizleri, milliyet hasımlarını rezil rüsva etmek için uygun zamanı sabrın gücüyle bekliyoruz"

-"Şeytanın uşaklarına, milletin evlatları yenilmeyecektir. Kötülük saçan düşmanların hepsine bir gün sıfıra inmiş temas hattından bakacağız"

-"Davamızın hisarları ok yağmuruna tutuluyorken risk almayan, kendini ortaya koymayan aymazları da tek tek not ediyor, onları unutmayacağımızı kararlılıkla ifade ediyorum"

-"Bize düşen görev kafa karıştıran, akıl çelen, zihin bulandıran bozuk zihniyetlerin etki alanına girmeden hak bildiğimiz yolda hızlı adımlarla yürümektir. Üç maymunu oynayanlarla işimiz olamaz, kalbimiz bir atamaz, atmayacaktır"

-"Bize FETÖ'cüler, PKK'lılar saldırıyormuş, saldırsınlar. Zillet ittifakı iftiralarını kusuyormuş, varsın yapsınlar"

-"Partimizin zor durumda olduğunu söyleyen çapulcular vardı. Ağızlarından salyalar aka aka istifa edip gidenlerden bahsediyorlardı, oyumuzun düştüğünü iddia ediyorlardı"

-"Bu vatanın ekmeğini yiyip de Türk düşmanlarının vaatlerine kendini satanlara her şey haram olsun"

-"Vaktimiz olsa şerefin ne demek olduğunu hece hece anlatırdım ancak kaybettikleri bir değerin ne olduğunu dinlemenin bunlara ağır geldiğinin farkındayım. Kiralık anket şirketleri; Amasya'ya baktınız mı? Henüz yeni başlıyoruz, alayınızı birden çılgına döndüreceğiz"

-"14 Mayıs 2023 tarihine kadar konuşacaklarını konuşsunlar, sonra sıra Türk milletine gelecektir"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.