SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım Belediyesi'nden ücretsiz lojistik kursu

Yıldırım Belediyesi’nin sektörün ihtiyaç duyduğu elemanın yetiştirilmesi ile mesleki bilgi ve becerinin arttırılması hedefiyle düzenlediği 2. seviye lojistik kursu başladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2023 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2023 13:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
Yıldırım Belediyesi'nden ücretsiz lojistik kursu

Yıldırım Belediyesi, ücretsiz teknik eğitimler çerçevesinde Sosyal İnovasyon ve Girişimcilik Merkezi’nde 2. seviye lojistik kursu açtı. Lojistik sektöründe profesyonel eleman kazandırılması, faaliyetlerin daha kaliteli ve sistematik bir şekilde ilerletilmesi ve çağı yakalayabilen donanımlı gençlerin yetiştirilmesi hedefiyle açılan ’Lojistik Kursu’ toplam 536 saat sürecek olup eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika verilecek.
Genç istihdamını arttırmak için 18-30 yaş arası gençlere ücretsiz teknik eğitim kursları düzenlediklerini belirten Başkan Oktay Yılmaz, Mart 2021’den bu yana eğitimlerden bin 452 kişinin yararlandığını söyledi. Başkan Yılmaz, “Eğitimlerden yararlanan 394 kursiyerimizi istihdama kazandırdık. Genç nüfusun istihdama kazandırılması için istihdam açığı olan meslek gruplarında gençlerimizin becerilerinin geliştirilmesi amacıyla çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.