SON DAKİKA
Hava Durumu

Lojistik sektörü büyüyerek devam ediyor

Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, Türkiye'nin en önemli taşıyıcı gücü olan kara nakliyesinin büyümeye, araç ve ekipman sayısını artırmaya devam edeceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
Lojistik sektörü büyüyerek devam ediyor

Lojistik sektörünün pandemi sırasında ve pandemi sonrasındaki durumunu değerlendiren Bursa Ağır Vasıta Genel Müdürü Ahmet Uğur, "Pandeminin, başta lojistik sektörü olmak üzere neredeyse tüm sektörleri oldukça etkilediğini ve global dengeleri değiştirdi. Lojistik sektörü, pandemi sürecinin, ilk başta tüm sektörlerde yaşatmış olduğu şaşırmayı da en erken üzerinden atan ve en erken bu sürece uyum sağlayan sektörlerin başında geldi. Her şeyden önce, tedarik zincirinin en önemli halkalarından birinin lojistik hizmet olduğu tescillendi. Tüketimin, dolayısıyla üretimin lojistik olmadan hiçbir öneminin olmadığı bilinen bir gerçekti fakat bu kadar fark edilmiyordu. Bu durum artık değişti. Bu sürecin büyümeye de olumlu etkisi oldu. Depolama, taşıma, dağıtım ekseninin önem artışına bağlı, gerek ekipman gerek kalifiye çalışan sayılarında önemli artışlar yaşanmaya devam ediyor. Ülkemizin en önemli taşıyıcı gücü olan kara nakliyesi özelinde, şirketlerimiz büyümeye, araç ve ekipman sayısını artırmaya devam edecektir” dedi.
Bursa Ağır Vasıta’nın pandemi döneminde maksimum müşteri memnuniyetini temel aldığı çizgisinden vazgeçmeyerek hizmetlerine devam ettiğini ifade eden Uğur, “Bursa Ağır Vasıta ailesi olarak, müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak adına hizmete ilk adım attığımız günden beri temel aldığımız hususlar değişmemiş, hatta üstüne koyarak ilerlemiştir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını belirlemek, bu ihtiyaçlarına doğru çözümler sunmak, onların sürekli yanında olarak onlarla birlikte gelişmeleri takip etmek, ilişkilerimizi sürdürülebilir kılmak ve müşterimizi memnun, mutlu, güvende hissettirmek temel hedeflerimizi oluşturmaktadır. Pandemi öncesinde, sırasında ve sonrasında bu durum hiç değişmedi ve değişmeyecek” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.