SON DAKİKA
Hava Durumu

Zakkum, Bilecik’i salladı

Ünlü rock grubu Zakkum, Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Bilecikli vatandaşlarla buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde eğlenceli anlar yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2022 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2022 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
Zakkum, Bilecik’i salladı

Kentte kültürel ve sanatsal hayatı ayakta tutmak ve korumak için Bilecik’te etkinlik düzenlemek isteyen özel girişimcilere mekan ve iletişim destekçisi olmaya devam eden Bilecik Belediyesi, Zakkum konseriyle gençlerin gönlünü bir kez daha fethetti. En sevilen şarkılarını Bilecikliler için seslendiren ünlü rock grubu Zakkum, performansıyla gençlerden tam not aldı. Neredeyse tüm şarkılara ayakta eşlik eden gençler doyasıya eğlendi.
Geceye eşi Güler Tüfekçioğlu ile katılan Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, gençlerin coşkusuna dikkat çekerek; “Ülkemizin geleceği, yarınlarımızı aydınlığa taşıyacak gençlerimizle bu güzel gecede bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gözlerinizdeki ışık daim olsun gençler. Bu güzel performansları için grup üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Etkinliklerimiz devam edecek. Her şey siz gençler ve geleceğimiz için” ifadelerini kullandı.
Gençler izledikleri konserden duydukları memnuniyeti dile getirirken böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ve Bilecik Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.