SON DAKİKA
Hava Durumu

Yıldırım’daki tünel akvaryuma 2022’de 250 bin kişi ziyaret etti

Yıldırım ilçesinde bulunan Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde yer alan kentin ilk ve tek tünel akvaryumu özellikle çocukların ilgisini çekiyor. Bin metrekare alan üzerine kurulu gölet akvaryumda 5 bin yetişkin 20 bin yavru Koi Balığı bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2022 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2022 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bbursa.com
Yıldırım’daki tünel akvaryuma 2022’de 250 bin kişi ziyaret etti

Yaklaşık 25 metre uzunluğunda olan tatlı su tünel akvaryumunun giriş kısmındaki iç akvaryumda timsah balığı, kırmızı kuyruk kedi balığı, vatoz gibi su canlıları da bulunuyor.
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, tünel akvaryumda 2022 yılında 250 bin ziyaretçiyi misafir ettiklerini belirtti. Yıldırım Belediyesi’nin sosyal alanları arasında yer alan ve ilçe sakinlerinin uğrak noktası olan Kaplıkaya Cazibe Merkezi’nde bulunan tünel akvaryumun yapılan temizlik çalışmaları ile yeni yıla hazırlandığını belirten Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Doğayla bütünleşik yapısı ve Uludağ’ın eteklerinde yer alan konumuyla Yıldırım’ın vitrini olan Cazibe Kültür Merkezi’nde renovasyon çalışmalarımızı tamamladık. 2022 yılında 250 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladığımız tünel akvaryumumuzu da temizleyerek yeni yıla hazır hale getirdik. Yıldırımlıların ve Bursalıların ailecek zaman geçirebileceği merkezimiz yeni yılda da şehrimizin ‘cazibesi’ olmaya devam edecek” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.