SON DAKİKA
Hava Durumu

Şaka değil gerçek!

Yazının Giriş Tarihi: 13.03.2022 17:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 13.03.2022 05:13

Bursaspor şaka gibi bir sezona imza atma devam ediyor lakin gelinen nokta hiç de şaka falan değil. Teknik Direktör Mustafa Er’i 1. Haftada gönderdik ve sayısını unuttuğum teknik direktörlerin ardından sezonu yine onunla tamamlayacağız.

Şaka değil tamamen gerçek. Dünyada böylesi yaşanmadı muhtemelen. Tuhaf ilklerden birine imza atmış bulunuyoruz maalesef.

Kalan 10 haftadaki performans ise TFF 1.Lig’de kalıp kalmamayı da belirleyecek.

“Geliyoruz” diye başlamıştı işe Emin Adanur yönetimi lakin neredeyse TFF 2’ye doğru gidiyoruz. Süper Lig'er gelmeyi geçtim TFF 1'de yerimizde sayyasaydık bari... Ligin son 10 haftasına diplerden dezavantajlı başlıyoruz.

Öyle oldu böyle oldu diyerek hataları yeniden gündeme getirmenin manası bulunmuyor bu saatten sonra. Yeni yönetim ve taraftarın sevdiği teknik direktörle ligde kalınabilir. Yeter ki iç sahada oynanacak 6 maçta iyi organize olalım, iyi mücadele edelim ve taraftarın tam desteğini arkamıza alalım. İç sahayı kayıpsız geçmek durumundayız malum…

Yönetim Boluspor gibi maçları bedava mı yapar orasını bilemem ancak tribünleri doldurmak şart…

Bu konuda en büyük güvencem yeşil beyazlı taraftarlar. Onlar ne zaman devreye gireceklerini çok ama çok iyi bilirler. Kara gün dostudur. Şimdi sevdikleri teknik adam da başa geldi. Gençleri ondan iyi tanıyan da yok. Davaya sahip çıkacak 11’i mutlaka sahaya sürecektir.

Maç başlarında bir kısım taraftarın homurdanma alışkanlığını da bırakması gerekli. Zaten moral olarak geri olan topçuların elini ayağını dolandırmamak gerekli. Malumunuz başka Bursaspor yok ve önümüzde sadece 10 hafta bulunuyor. 10 çarpı 3 eşittir 30 puan.  Seri galibiyet almadan da ligde kalmak mümkün değil. Umarız Balıkesir maçıyla seri de başlar. En azından alınacak galibiyetin ardından yenilmeme serisi düşünülebilir.

Deplasmanlarda son derece kırılgan olan Bursaspor da artık hedefi ligde kalmak olan takım olarak oynamalı. Açıkçası deplasmanlardan 1 puanı hedeflemek ayıp değil. Savunma ağırlıklı, kontraya dayalı oyun sergilemek günah değil. Mevcut duruma göre oyun anlayışı sergilemek durumundayız.Topla tüfekle rakiibin üzerine gitmek manasız bu kadroyla....

İç sahada 3 deplasmanda 1 puana göre oyun sistemi yapmak zorundayız.

Bursaspor tarihinin en kritik dönemlerinden birine giriyor. Her topçu elinden gelenin fazlasını koymak zorunda artık. Bu işin şakası kalmadı.

Şampiyonluk parolasıyla ligin en değerli kadrosunu kurarak başladığımız ligde kalmak için var gücümüzle savaşacağız. Lamı cimi yok!

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.